Karin Riesmeijer

Beste ouders,

Mijn naam is Karin Riesmeijer en ben leidinggevende en tevens pedagogisch coach van Villa Valentijn Den Haag. Voor alle vragen wat betreft het kinderdagverblijf ben ik 4 dagen in de week voor u beschikbaar. Als pedagogisch coach ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun functie en stuur hen aan waar nodig.

Ik woon in Den Haag samen met mijn vriend en zijn 2 kinderen en onze maine coon kater. Mijn hobby’s zijn lezen en knutselen.

Ik hoop u van dienst te mogen zijn bij Villa Valentijn Den Haag.

Tamara Boudestein

Mijn naam is Tamara Boudestein! Ik woon samen met mijn vriend en twee lieve kittens Blacky en Beauty precies op de grens van Scheveningen en Duindorp. Ik ben echt een familie/vrienden mens. Ik ga er vaak opuit met mijn familie en/of vrienden. Ergens een bakkie koffie doen, of er een dagje op uit. Maar ik vind het ook fijn om lekker met mijn vriend en 2 kittens te xboxen of te netflixen op de bank.

Ik ben sinds april 2017 werkzaam bij Villa Valentijn Den Haag en ik heb het erg naar me zin. Hiervoor heb ik ook gewerkt als invaller bij kinderdagverblijven, voor en naschoolse opvang. En ik ben een werkzaam geweest als onderwijsassistent op een basisschool.

Het werken met kinderen spreekt mij enorm aan. Het verzorgen, begeleiden, stimuleren en uitdagen van kinderen vind ik geweldig. Vooral omdat je dicht bij de ontwikkeling staat, “ze ziet groeien” en je ze daarin kan helpen en stimuleren. En elke dag is anders geen een dag is hetzelfde. Ik ben op dit moment de vaste leidster van de rode groep. Op de rode groep zijn we druk bezig met het voorbereiden voor de basisschool. Met verschillende werkjes, activiteiten en natuurlijk met het spelen.

Heel veel liefs
Tamara

Samantha Vrolijk

Mijn naam is Samantha Vrolijk. Ik woon in Scheveningen. Sinds 2 mei ben ik moeder van een dochter genaamd Jackie-Jane.

Vanaf 2010 ben ik werkzaam in kinderdagverblijven met de doelgroep 0 tot 4 jaar. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, kinderen te begeleiden, stimuleren in hun ontwikkeling en verzorgen. Geen ene dag is het zelfde.

Mijn hobby zijn: wandelen, uit eten gaan, naar de bioscoop en leuke dingen doen met mijn dochter, neefjes en nichtjes. Hoe meer kinderen hoe gezelliger. Als iemand een vraag heeft kom gerust naar me toe!

Groetjes,
Samantha Vrolijk

Chereley Geldorp

Dag lieve ouders!

Mijn naam is Chereley Geldorp en heb ik zelf een dochtertje.

Ik vind het zelf erg mooi om bij te dragen aan de opvoeding van alle kinderen door te werken op een kinderdagverblijf. Ik verdiep mij graag in het hoe en waarom een kind iets doet en wil daar misschien ook in verder studeren. Ik vind het geweldig om kinderen te zien ontwikkelen en groeien tot grote gelukkige mini mensjes.

Ik hecht heel veel waarde aan familie, in mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, een dagje weg of uit eten samen met mijn dochter, vriend of familie.

Liefs Chereley

Jolanda Roos

Beste ouders,

Mijn naam is Jolanda Roos en ik woon samen met mijn twee zoontjes en hond Loa in de wijk Duindorp. Ik hou erg van het strand, de zee en de duinen. Daar ben ik dus ook dagelijks te vinden.

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de kinderopvang voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. De eerste 4 jaar van een kind vind ik erg fascinerend juist omdat het zich zo snel ontwikkeld van een volledig afhankelijke baby tot een eigenwijze kleuter. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat een kindje zich veilig voelt en zichzelf mag zijn zodat het zich optimaal kan ontwikkelen.

Ik ben op de maandag en dinsdag te vinden bij het kinderdagverblijf Villa Valentijn Den Haag en kijk ik er naar uit u en uw kindje te ontmoeten.

Liefs Jolanda