Annemieke Blansjaar-van Santen

Na twee jaar research ben ik met een ondernemingsplan onder mijn arm naar de banken gegaan teneinde een financiering te verkrijgen voor de opzet van mijn kinderdagverblijf. Gekozen is voor horizontale groepen. De reden om voor horizontale opvang in deze vorm te kiezen is dat deze indeling goed aansluit bij de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind. Iedere groep heeft dus zijn eigen ontwikkelingsniveau en de verschillende groepen volgen elkaar op. Deze indeling geeft de leidster de kans om een één op één de ontwikkeling gericht programma te verzorgen. Bovendien is de inrichting van de groepen (speelgoed, meubelen) specifiek op de desbetreffende ontwikkelingsfase gericht. Met de verbouwing van het kinderdagverblijf is enorm veel aandacht besteed aan de veiligheid voor het kind.

Kinderdagverblijf Villa Valentijn Den Haag is opgericht in 1997 en is gevestigd aan de Frankenslag 145 in Den Haag. Leuk om te weten is, dat Villa Valentijn Den Haag het eerste kinderdagverblijf is die zich in het Statenkwartier heeft gevestigd.

Het opzetten van, het continueren van de kwaliteit, het aansturen van kinderopvang+ is mijn drive.

Interne organisatie

Het leuke van mijn werk is dat ik de bovenstaande organisaties van A t/m Z zelf heb opgebouwd en beheers. Vanaf de voorbereiding, de verbouwing, de opzet, de structuur enz. Ik ben geheel belast met de bedrijfsvoering en management van de twee ondernemingen, waarbinnen weer een duidelijke taakverdeling aanwezig is. De administratie wordt door mij voorbereid, waarna de verdere afwikkeling voor wat betreft de jaarrekening en fiscaal advies in handen ligt van Eppings & Marcusse (Accountants en Belastingadviseurs) in Middelburg. Ik word hierbij ondersteund door Karin Riesmeijer (Leidinggevende en Pedagogisch coach). Gekozen is voor een platte organisatie om alle ruis in het bedrijf te voorkomen. Het voordeel hiervan is: zeer korte lijnen. Ik kan direct inspringen op voorkomende situaties, via internet goede communicatie en uitwisseling van formulieren, niet afhankelijk van subsidies om zelfstandig te kunnen functioneren en ben steeds op de hoogte van wat er speelt in mijn bedrijf waardoor ik garant kan staan voor de inzet en behoud van het kwaliteitsniveau.

Karin Riesmeijer

Beste ouders,

Mijn naam is Karin Riesmeijer en ben leidinggevende en tevens pedagogisch coach van Villa Valentijn Den Haag. Voor alle vragen wat betreft het kinderdagverblijf ben ik 4 dagen in de week voor u beschikbaar. Als pedagogisch coach ondersteun ik de pedagogisch medewerkers in hun functie en stuur hen aan waar nodig.

Ik woon in Den Haag samen met mijn vriend en zijn 2 kinderen en onze maine coon kater. Mijn hobby’s zijn lezen en knutselen.

Ik hoop u van dienst te mogen zijn bij Villa Valentijn Den Haag.

Tamara Boudestein

Mijn naam is Tamara Boudestein en ik ben 27 jaar jong! Ik woon samen met mijn vriend en twee lieve kittens Blacky en Beauty precies op de grens van Scheveningen en Duindorp. Ik ben echt een familie/vrienden mens. Ik ga er vaak opuit met mijn familie en/of vrienden. Ergens een bakkie koffie doen, of er een dagje op uit. Maar ik vind het ook fijn om lekker met mijn vriend en 2 kittens te xboxen of te netflixen op de bank.

Ik ben sinds april 2017 werkzaam bij Villa Valentijn Den Haag en ik heb het erg naar me zin. Hiervoor heb ik ook gewerkt als invaller bij kinderdagverblijven, voor en naschoolse opvang. En ik ben een werkzaam geweest als onderwijsassistent op een basisschool.

Het werken met kinderen spreekt mij enorm aan. Het verzorgen, begeleiden, stimuleren en uitdagen van kinderen vind ik geweldig. Vooral omdat je dicht bij de ontwikkeling staat, “ze ziet groeien” en je ze daarin kan helpen en stimuleren. En elke dag is anders geen een dag is hetzelfde. Ik ben op dit moment de vaste leidster van de rode groep. Op de rode groep zijn we druk bezig met het voorbereiden voor de basisschool. Met verschillende werkjes, activiteiten en natuurlijk met het spelen.

Heel veel liefs
Tamara

Samantha Vrolijk

Mijn naam is Samantha Vrolijk. Ik ben 30 jaar en ik woon in scheveningen. Sinds 2 mei ben ik moeder van een dochter genaamd Jackie-Jane.

Vanaf 2010 ben ik werkzaam in kinderdagverblijven met de doelgroep 0 tot 4 jaar. Ik vind het leuk om met kinderen te werken, kinderen te begeleiden, stimuleren in hun ontwikkeling en verzorgen. Geen ene dag is het zelfde.

Mijn hobby zijn: wandelen, uit eten gaan, naar de bioscoop en leuke dingen doen met mijn dochter, neefjes en nichtjes. Hoe meer kinderen hoe gezelliger. Als iemand een vraag heeft kom gerust naar me toe!

Groetjes,
Samantha Vrolijk

Chereley Geldorp

Dag lieve ouders!

Mijn naam is Chereley Geldorp en momenteel volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 en zal bij Villa Valentijn als BBL-er aan het werk gaan. Zelf ben ik 26 jaar en ben ik moeder van een 4 jarig meisje.

Ik vind het zelf erg mooi om bij te dragen aan de opvoeding van alle kinderen door te werken op een kinderdagverblijf. Ik verdiep mij graag in het hoe en waarom een kind iets doet en wil daar misschien ook in verder studeren. Ik vind het geweldig om kinderen te zien ontwikkelen en groeien tot grote gelukkige mini mensjes.

Ik hecht heel veel waarde aan familie, in mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, een dagje weg of uit eten samen met mijn dochter, vriend of familie.

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met iedereen en hoop op een fijne tijd samen.

Liefs Chereley