Wat is er nou leuker om uw kind(eren) te zien genieten van leuke speeltoestellen of spelen in de zandbak? Kennismaken met leeftijdsgenootjes.

Hieronder vindt u een aantal leuke kinderspeeltuinen.

Bosjes van Pex

De speeltuin ligt in het Park aan de Daal en Bergselaan midden in het bos, waar ook een restaurant, manege, een korfbalvereniging en twee voetbalverenigingen gevestigd zijn. De speeltuin is een ideaal zomeruitje met kinderen, want de speeltoestellen in de zandvlakte worden omringd door bomen die voor schaduw zorgen. Sowieso is er ruim voldoende gelegenheid en ruimte voor ouders om te zitten op een bankje of op de grond/in het zand.

Je kunt dit vinden in de speeltuin Bosjes van Pex:

  • Toestel met glijbaan, touwladderwand en klimtouwen
  • Grote schommel
  • Schommel van autoband
  • Klimbrug
  • Peuterzandbak
  • (Peuter)glijbaan
  • Duikelrekken
  • Speelweide
  • Balanceertoestel
  • Stapstenen

In de Bosjes van Pex vind je ook restaurant Pex voor een lekkere pannenkoek, broodje, tosti of iets anders.

Adres: PEX, Evert Wijtemaweg 5, 2565 AA Den Haag

Westbroekpark

Het Westbroekpark is een leuk park om met kinderen te bezoeken. Het park staat vooral bekend om de mooie rozentuin, maar er is ook een leuke speelweide. Deze speelweide bestaat uit schommels, een kabelbaan en een schip om op te spelen.

Adres: Westbroekpark Den Haag

De ingang van het Westbroekpark is aan de Kapelweg. Hier is een fietsenstalling aanwezig.

Play & Bounce de Pier

Klimmen en klauteren, glijden, springen en ravotten, dat kan allemaal bij Play & Bounce. Het speelparadijs bestaat uit een ‘soft play’-park voor de kleintjes (tot 10 jaar) en een trampoline park voor de grotere kinderen.

En de ouders? Die kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en natuurlijk iets lekkers uit een van de keukens op de pier.

Een dagje uit boven zee!

Lekker spelen in een gangenstelsel waar je moet klimmen, kruipen en klauteren. De ideale plek waar een kind zijn energie in kwijt. Met uitzicht op zee en strand is dit een van de mooiste speelplekken van Scheveningen. De vrolijke kleuren passen perfect bij de kinderen en de zachte materialen zorgen ervoor dat ze zich niet kunnen bezeren.

Attracties

Het speelparadijs: bestaande uit een ‘Soft Play Park’ voor kinderen tot 10 jaar. Hier kunnen zij spelen met klimblokken, grote zachte Lego bouwstenen, een ballenbak en glijbanen.
Het trampolinepark: ingericht met 8 grote trampolines en 4 zij-trampolines waardoor de kinderen ook tegen de zijkanten aan kunnen springen!

Openingstijden: Zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur

Tijdens schoolvakanties dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur

Adres: Scheveningse Pier, Strandweg 150-154, 2586 JW Den Haag

Telefoon: 070 221 1761