Jan Slager

Mijn naam is Jan en ik ben de vader van Florian (1 jaar).

Ons eerste kind en dus ook de eerste kennismaking met de kinderopvang. En dat allemaal in het Coronatijdperk. Verder dan de voordeur zijn we daarom helaas nog niet echt kunnen komen.

Gelukkig kunnen we enigszins meeleven door de verhalen en foto’s van de lieve leidsters. Als lid van de oudercommissie is het prettig om betrokken te zijn bij en geïnformeerd te worden over het reilen en zeilen van de opvang en vanuit een ander perspectief een bijdrage te kunnen leveren. Hopelijk tot ziens!

Eva Oude Ophuis

Ik ben Eva Oude Ophuis, de moeder van Oda (jan 2017) en Flin (juni 2018). Oda heeft vier hele leuke jaren op Villa Valentijn beleeft en Flin gaat er nog steeds met veel plezier naar toe. De huiselijke sfeer met lieve leidsters spreekt voor zich. Om toch iets meer betrokken te worden en mee te denken over ideeën bij Villa Valentijn ben ik lid geworden van de oudercommissie. Gezonde voeding en ontwikkeling (fysiek en cognitief) zijn mijn interesses. Mocht je vragen, ideeën, tips hebben, dan horen wij het graag!

Erna Wieling

Ik ben Erna, de moeder van Jens. Al 2,5 jaar gaat Jens met zeer veel plezier naar de opvang en sinds een dik jaar komt hij met hele verhalen thuis. De gezellige sfeer en knutselwerkjes hebben we door corona het afgelopen jaar op afstand kunnen zien. Hopelijk komen er andere tijden en het lijkt mij leuk om de betrokkenheid van ouders de komende periode weer wat te versterken. Wanneer er vragen zijn, tips, leuke initiatieven, dan horen we het graag.

Vriendelijke Groet,

Erna