Nora Groen

Mijn naam is Nora en ik ben de moeder van Florian (1 jaar).

Ons eerste kind en dus ook de eerste kennismaking met de kinderopvang. En dat allemaal in het Coronatijdperk. Verder dan de voordeur zijn we daarom helaas nog niet echt kunnen komen.

Gelukkig kunnen we enigszins meeleven door de verhalen en foto’s van de lieve leidsters. Als lid van de oudercommissie is het prettig om betrokken te zijn bij en geïnformeerd te worden over het reilen en zeilen van de opvang en vanuit een ander perspectief een bijdrage te kunnen leveren. Hopelijk tot ziens!

Rianne Stuivenberg

Mijn naam is Rianne. Ik ben de moeder van Luca (2017) en Lauren (2019). Intussen kom ik al bijna vier jaar over de vloer bij Villa Valentijn en vind ik het leuk om als lid van de oudercommissie mee te denken over deze organisatie. Ik vind het belangrijk dat wij als ouders een constructieve bijdrage kunnen leveren aan de gang van zaken binnen Villa Valentijn en daarmee aan de leefomgeving van onze kinderen. Ik hoop op een positieve manier een stem te kunnen zijn voor alle ouders en ook zeker benaderbaar te zijn voor iedereen.

Eva Oude Ophuis

Ik ben Eva Oude Ophuis, de moeder van Oda (jan 2017) en Flin (juni 2018). Oda heeft vier hele leuke jaren op Villa Valentijn beleeft en Flin gaat er nog steeds met veel plezier naar toe. De huiselijke sfeer met lieve leidsters spreekt voor zich. Om toch iets meer betrokken te worden en mee te denken over ideeën bij Villa Valentijn ben ik lid geworden van de oudercommissie. Gezonde voeding en ontwikkeling (fysiek en cognitief) zijn mijn interesses. Mocht je vragen, ideeën, tips hebben, dan horen wij het graag!

Eline Koopmans

Ik ben Eline Koopmans, moeder van Flore (januari 2019). Ondertussen kunnen we onze kinderen al ruim een jaar nog maar tot aan de voordeur brengen. Een zwaai en een kus met mondkapje op en de kindjes gaan zelf naar hun groep. Daardoor is het voor mij nog belangrijker geworden om lid te worden van de oudercommissie. Op die manier kunnen we als ouders positief meedenken tot achter de voordeur. Bij ideeën, vragen of andere dingen: Weet ons vooral te vinden!

Erna Wieling

Ik ben Erna, de moeder van Jens. Al 2,5 jaar gaat Jens met zeer veel plezier naar de opvang en sinds een dik jaar komt hij met hele verhalen thuis. De gezellige sfeer en knutselwerkjes hebben we door corona het afgelopen jaar op afstand kunnen zien. Hopelijk komen er andere tijden en het lijkt mij leuk om de betrokkenheid van ouders de komende periode weer wat te versterken. Wanneer er vragen zijn, tips, leuke initiatieven, dan horen we het graag.

Vriendelijke Groet,

Erna