Jan Slager

Mijn naam is Jan en ik ben de vader van Florian (1 jaar).

Ons eerste kind en dus ook de eerste kennismaking met de kinderopvang. En dat allemaal in het Coronatijdperk. Verder dan de voordeur zijn we daarom helaas nog niet echt kunnen komen.

Gelukkig kunnen we enigszins meeleven door de verhalen en foto’s van de lieve leidsters. Als lid van de oudercommissie is het prettig om betrokken te zijn bij en geïnformeerd te worden over het reilen en zeilen van de opvang en vanuit een ander perspectief een bijdrage te kunnen leveren. Hopelijk tot ziens!

Daimy Puister

Ik ben Daimy en dit is mijn dochter Djune.

Wij vinden Villa Valentijn een hele fijne plek. Daarom is het ook belangrijk dat alle juffen soms ontzien worden van het regelen van dingen die niet om het verzorgen van de kids gaat.

In mijn werk geef ik leiding aan mijn kantoorteam en zorg ik dat alles structuur krijgt. Ik denk dat ik daardoor mijn steentje kan bijdragen binnen de oudercommissie. Want met een beetje structuur wordt alles makkelijker. 

Yvonne Janse

Hoi, ik ben Yvonne en ik ben de moeder van Boris. Samen met mijn vriend en onze grote hond wonen we om de hoek bij ‘de Villa’. Boris heeft het onwijs naar zijn zin in de roze groep en we genieten van de leuke sfeer en goede zorgen.

Als onderdeel van de Oudercommissie help ik graag mee om te zorgen dat de randzaken goed geregeld worden en dat we het team kunnen helpen de kwaliteit hoog te houden. Daarnaast komen mijn creativiteit en enthousiasme vast van pas bij het organiseren van alles wat daarbij komt kijken.

Groet,

Yvonne