wre-debora_van_meurs.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Den Haag

Debora van Meurs-Versteeg

Mijn naam is Debora en ik ben de moeder van Philien. Zij zit momenteel (oktober 2018) in de turquoise groep. Ik heb mij voor de oudercommissie opgegeven om meer betrokken te zijn bij het kinderdagverblijf, actief mee te denken over het beleid en de dagelijkse gang van zaken, andere ouders te leren kennen en een schakel te zijn tussen ouders en leidinggevende/directie.

Karlijn Rakels

Ik ben Karlijn Rakels, moeder van Yuna (aug 2016) en Evi (jul 2018). Ik ben lid geworden van de oudercommissie om meer betrokken te zijn bij de mini-maatschappij waar onze kinderen een deel van uitmaken. Ik vind het leuk om andere ouders te leren kennen en bij te dragen aan Villa Valentijn op verschillende niveaus!

inm-karlijn_rakels_ocvv.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Den Haag
c92-joris_luns.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Den Haag

Joris Luns

Beste allen, 

graag wil ik mij voorstellen als lid van de ouderraad. Ik heb twee zoontjes hier: Robert (Turquoise groep) en Merijn (Roze groep) en begin dus redelijk bekend te raken met de organisatie. Graag wil ik mij inzetten om een constructieve en kritische bijdragen leveren aan het beleid en praktische ondersteuning te bieden daar waar nodig (zo mocht ik bijvoorbeeld de afgelopen twee jaar Sinterklaas spelen, maar zie ook vele andere mogelijkheden). Jullie kunnen mij altijd aanspreken in de wandelgangen of  via oudercommissievillad@villavalentijn.nl met ideeën, opmerkingen of suggesties. Op die manier kunnen wij vanuit breed draagvlak onze verantwoordelijkheden vervullen en een positieve bijdragen leveren aan de omgeving van onze kinderen.

Met vriendelijke groet,

Joris Luns