hkr-foto_gerrit_zijlstra.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Den Haag

Gerrit Zijlstra

Gerrit Zijlstra

Papa van Marijn (inmiddels op de basisschool) en Jurre (Maxi peuters - Rode groep)

T. 06 - 52 06 14 37


 

ggd-job_2.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Den Haag

Job Meines

Job Meines

Mijn naam is Job Meines, vader van Philippe in de Gele Groep en voorheen had ik ook nog twee dochters op Villa Valentijn zitten.
Binnen de oudercommissie ben ik buiten de algemene overleggen ook beheerder van het lief en leed potje. Van dit potje bekostigen wij bij speciale gelegenheden cadeautjes of attenties.
Mijn reden om mij aan te melden voor de oudercommissie was om wat dichter bij de begeleidsters te staan die dagelijks mijn kinderen verzorgen en om meer inzicht te krijgen in het dagelijkse reilen en zeilen.
Hoewel de oudercommissie formeel beperkt invloed kan uitoefenen op het beleid, kun je met de leiding in gesprek gaan als je net andere accenten zou willen zien en daarmee dan toch enige invloed hebben.

pgq-debora_van_meurs.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Den Haag

Debora van Meurs

Debora van Meurs-Versteeg

Mijn naam is Debora en ik ben de moeder van Philien. Zij zit momenteel (oktober 2018) in de turquoise groep. Ik heb mij voor de oudercommissie opgegeven om meer betrokken te zijn bij het kinderdagverblijf, actief mee te denken over het beleid en de dagelijkse gang van zaken, andere ouders te leren kennen en een schakel te zijn tussen ouders en leidinggevende/directie.