Tamara Boudestein

ql4-mix-01.jpg - Kinderopvang Villa Valentijn Den Haag

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tamara Boudestein en ik ben 23 jaar oud. Ik ben nog thuiswonend maar wel opzoek naar een eigen plekje samen met mijn vriend.

​Ik ben twee jaar werkzaam geweest als inval voor een kinderdagverblijf, de voor- tussen- en naschoolse opvang. Ik had het erg naar mijn zin. Ook heb ik als inval gewerkt op een basisschool als onderwijsassistent. Ik was werkzaam op alle groepen. Ook hier had ik het erg naar mijn zin.

Het werken met kinderen spreekt mij enorm aan. Het verzorgen, begeleiden, stimuleren en uitdagen van kinderen vind ik geweldig. Vooral omdat je dicht bij de ontwikkeling staat, “ze ziet groeien” en je ze daarin kan helpen en stimuleren. En elke dag is anders geen een dag is hetzelfde. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met de honden naar het bos of strand te gaan. Ook ga ik vaak gezellig weg met mijn vriend.
Om het weekend is mijn nichtje van 8 jaar bij haar vader. Vaak ben ik dan bij mijn nichtje te vinden of mijn nichtje bij mij. We gaan samen lekker op pad  we gaan bijvoorbeeld naar de bioscoop, de speeltuin, de kinderboerderij enzovoort allemaal leuke dingen. Ook bakken we veel lekkers en knutselen vinden we ook erg leuk om te doen.

 

 

Terug naar overzicht